Αντίο Ιούνη

Ιούνης, Τέλος

June

Goodbye June!

Έφυγε και ο Ιούνιος με τη γιορτή των μεγάλων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου 29/6. Η τηλεόραση παίζει μια εκπομπή πολιτικής υφής με θέμα το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τη διαμάχη στο Συριζα με τον Τσίπρα - τελευταία με θέμα τη δυσχερή θέση της Αυγής. Όλα βρίσκονται σε ένταση και διαμάχη: οι τιμές με τον καταναλωτή, οι αρχηγοί των κομμάτων με τους υποψήφιους άλλους επίδοξους αρχηγούς, η ζέστη με την ακρίβεια στο ρεύμα για χρήση ή όχι του κλιματιστικού, όλα με όλα, όλοι με όλους. 

Στην καρδιά του καλοκαιριού με σε λίγο θα χτυπάει δυνατότερα θα προστίθενται καινούργια δυσφορία, νέα γκρίνια, επαναλαμβανόμενη δυσφορία για τα δεινά. Το μόνο σίγουρο είναι η εμφάνιση η άψογη των παρουσιαστών και παρουσιαστριών επιμελώς φροντισμένη από τους επαγγελματίες της εμφάνισης - για τις γυναίκες αφορά αυτό, που έχουν όλες το ίδιο στυλ κτενίσματος που είναι στη μόδα ή κάποιο είδος εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε τύπο.

Ως το τέλος του καλοκαιριού πολλά έχουμε να δούμε και ν' ακούσουμε. Όμως τι κι αν γίνει αυτό; το καλοκαίρι θα έχει περάσει: ακόμη ένα καλοκαίρι στο φόρτε του!

Elodie Frégé - Tu veux ou tu veux pas


Tu veux ou tu veux pas? - Marcel Zannini

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τον Λουκίνο τον γνώρισα στο Σπολέτο...

Τα Μπαρμπούνια του Ρενουάρ

Το ερωτικό τραγούδι του Άλφρεντ Προύφροκ