15 Ιουν 2014

Με το άρωμα των αμπελόφυλλων

Ντολμαδάκια με Αμπελόφυλλα
Τα ντολμαδάκια είναι από τα πιο ωραία φαγητά. Είτε νηστίσιμα (γιαλαντζί) είτε με κιμά με κρέμα αυγολέμονο, είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών της καλής οικοδέσποινας.

Η διαδικασία έγκειται στο τύλιγμα. Όμως όλα μαθαίνονται και μετά από κάποια εξάσκηση γίνεσαι εξπέρ του είδους! Όμως χρειάζεται τα φύλλα να είναι τρυφερά - ενδείκνυνται τα φρέσκα (μετά το Μάιο). Τα λένε "πολίτικα" αλλά προέρχονται ουσιαστικά από τις ελληνίδες "κυράδες της Πόλης".ν

Η συνταγή είναι της Μαρίας Εκμεκτσιόγλου από "15 πολίτικες συνταγές" της real gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου